Jag säljer min startplats till Öppet spår

Ja, som rubriken antyder kommer jag inte att åka öppet spår. Anledningarna är flera men huvudsakligen beror det på att jag inte känner att jag har fått den träning som jag vill ha. Jag tvivlar inte på att jag skulle ta mig i mål; från Sälen till Mora skulle jag kunna ta mig på vilja och envishet (tillsammans med bra grundträning givetvis). Saken är den att jag vill inte bara åka på vilja och envishet. Jag vill åka dit och känna att jag har tränat för det här, att jag är redo och att jag har en rimlig chans att nå mina mål. Så känner jag inte alls nu. Det har varit många turer fram och tillbaka och jag har funderat mycket. Länge har jag nog gått runt och inbillat mig att jag verkligen ser fram emot det och att det skall bli kul, men nej. När det väl kommer till kritan så känner jag inte så. Innan jul gjorde jag det – då såg jag det som en rolig utmaning. När jag ser loppet framför mig nu känner jag bara prestationsångest. Jag har tillräcklig mycket press och prestationsångest i övriga livet för att dra in det i träningen också. Träningen är min fristad och något jag gör för att jag tycker det är så himla kul. Det skall inte vara något som får mig att få ont i magen. Dessutom lyckades jag ju dra mig en hejdundrande förkylning som faktiskt fortfarande inte helt har gett med sig även om jag kan jogga lätt nu utan att det är någon fara.

Så blir det alltså. Man kan tycka att jag är klen och bangar men det skiter jag i. Jag gör som jag vill. Precis som jag brukar 🙂

Därmed finns det alltså en startplats till Öppet Spår söndag (7 dec) till salu. Ursprungspris är 1100 spänn men jag säljer den för 600 (om någon inte fjäskar hårt). Namnbyte betalas av den eventuella köparen. Fram till och med imorgon kan man via internetsidan ändra namn och uthämtningsställe. Just nu är Mora stället för att hämta nummerlappen. Det går att ändra namn närmare oppet också, men då måste köparen gör det på plats på tävlingsexpeditionen.

EDIT: Startplatsen är såld!

 

Leave Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *