Motivationsdipp

Jag har hamnat i en riktigt motivationssvacka när det gäller träningen. Jag är helt osugen och tycker inte att något är riktigt kul. Inget bra. Tänker dock att jag skall fortsätta att träna på litegrann men tillåta mig att ta det lite lugnt också, jag kanske behöver det. Vad vet jag. Jag ska i alla fall träna prestigelöst ett tag framöver och bara göra sådant som jag verkligen tycker är roligt. Ikväll blev det en liten jogg på 7,5 km typ och det var faktiskt riktigt skönt. Någon plusgrad ute men för en gångs skull så regnade det inte. Trevligt! Benen kändes ganska pigga och ja, det flöt på rätt bra faktiskt. Det var nästan kul!

Imorgon är det onsdag och då är det kurs i fysiologi, kost och hälsa igen. Då skall vi prata om Idrottsnutrition. Det skall bli intressant hoppas jag. Skall det bli någon träning imorgon måste det alltså bli på morgonen….vi får se om jag orkar upp!

Ett annat problem jag har just nu är att min cykel gått ut i strejk! Den behöver verkligen servas. Kedjan hoppar titt som tätt och det hackar när jag trampar och lamporna glappar. Den vill nog ha lite kärlek och omsorg. Inte så konstigt egentligen eftersom jag cyklar till jobbet i princip varje dag i ur och skur. Jag får väl lämna in den och så får jag väl åka buss ett litet tag. Scary!

Leave Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *