Dubbla OS-guld och lite träning på det

Den här bloggen är ju mer död än levande just nu och det beror mestadels på min motivstionsdipp…segt som kola är det! Jag har i alla fall tränat lite i helgen. Igår sprang jag nio km i det väldigt gråa februarivädret innan jag kunde se Sveriges damer och framför allt Charlotte Kalla göra en riktig bragd och ta OS-guld i stafetten. Som vi skrek här hemma! Och jag kunde inte påta bli utan att få en lite tårna ögat. Som dom körde! Otroligt imponerande även om jag var helt slut efteråt, haha.

Idag kom Vickan och knackade på vid nio-tiden och vi gav oss ut i Hågadalen/Nåsten för ett löppass i det om möjligt ÄNNU gråare vädret. Det mesta av isen är faktiskt borta nu om man håller sig på de lite större vägarna i skogen vilket jag gillar. Det blir lite roligare när man kan springa i skogen! Ungefär 13km senare var vi hemma och kunde göra brunch att äta framför herrarnas stafett. Älska brunch och ÄLSKA hur de svenska längdskidåkarna presterar när det gäller. Idag var det inte lika hysteriskt som igår men likväl ganska spännande. Kaxigt att kunna ta en flagga typ 600m innan mål. Sådant ser jag gärna mer av! Otroligt starkt jobbat av både damerna och herrarna.

 

Leave Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *