Simmat själv!

För första gången idag har jag varit på Fyrishov alldeles själv och simmat! Jag var lite tveksam på om jag skulle kunna tvinga mig upp när klockan ringde men eftersom Ken redan hade gått till jobbet gick det faktiskt jättebra! Klockan 06.30 hoppade jag i bassängen och fick faktiskt till ett pass där allt flöt (haha) på riktigt bra. Det var kul! Jag började med att simma 1000m crawl innan jag övergick till att köra 100-ingar. 5x100m med paddlar och dolme (10s vila). På dessa körde jag rätt mycket teknikfokus och att verkligen känna att jag fick ordentligt ”tag” i vattnet. Sedan körde jag 5x100m med fenor (15s vila). Det är kul att simma med fenorna för då får man upp lite fart! Avslutade med 100m crawl som ”avbad” som det så fint heter på simspråk. Härligt morgonpass!

Jag trodde nog allt att det skulle gå sämre att simma idag då jag körde ett riktigt hårt spinningpasset igår med Team Sportia (mådde nästan illa på slutet) men det gick riktigt fint!

Men; som ni vet följs fredagsfys alltid av fredagsmys så efter jobbet idag blev det After work en liten stund med några andra doktorander. Det är ju faktiskt lönefredag. Har man anledning att fira ska man det. Det står i lagen!

Nu väntar en faktiskt ganska oplanerad helg. Ken jobbar så jag får roa mig själv men det ska nog gå bra det med. Imorgon ska jag i alla fall vara med på ett cykelpass med Pora Bil! Jag har fått order om att handla hem mat också, tydligen var det ganska tomt i förråden när mannen i hushållet skulle fixa mat tidigare ikväll…

Favorit i repris. Bästa badmössan!

Leave Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *