Nu är det höst

Det var ett tag sedan nu, men jag lever! Vilade i måndags också. Körde lite tjejpyssel när jag kom hem från jobbet med matlagning och en stund i ett varmt badkar innan jag fortsatte jobba lite. Igår var sista gången på crawl-kursen men det gick inte alls lika bra som sist. Eftersom jag blev lite förkyld så blev det ingen simning på helgen utan det gick ju en hel vecka mellan simgångerna och är man så oerfaren tappar man mycket teknik på det. Eller jag gär det i alla fal och vi snackade lite om det på kursen och de andra deltagarna höll med. Men det är bara att bita ihop och försöka köra på lite i vinter! Det har varit en kul kurs i alla fall och vi fick emd oss erbjudande hem både på priser på simkort och förslag på olika pass vi kan köra. Superbra tycker jag!

Jag känner mig i princip frisk från förkylningen nu men valde att ta det lugnt idag med. Istället var vi på stan och fixade presenter och fikade. Åh maj gaaaaad!! Äta chokladboll på en onsdag!? Hur tänkte hon nu? Tänkt mest att det vore gott. Vi ska både på bröllopsmiddag och ettårskalas till helgen så vi fick shoppat lite presenter till det. Kan bli en mysig helg att träffa familjen lite. Det är Alex bror och hans tjej (fru numera!) som gift sig så nu skall vi hem och fira det. Deras son fyller ett också så det blir ett himla kalasande. Lite kvalitetstid med mina päron blir det också – perfa!

Så jag ser fram emot helgen. Familjetid och förhoppninsgvis tid för härliga träningspass hemma i Tranemoskogarna!

Det jag har noterat idag och igår är återigen att hösten är här. Jag har nog skrivit det 200 gånger men nu ÄR den verkligen här. Kalla vindar, kylig luft och en temperatur som knappt vill upp till 10 grader. Fast jag gillar det ändå. Ska bara vänja mig lite. Det är nog mörkret jag har svårast för. Att det går så fort på kvällarna nu. Å andra sidan är det ju inte direkt någon nyhet – det är likadant varje år vid den här tiden!

Förresten, kolla vilka roliga tidningar jag fick på posten igår! Nu längtar jag efter snö och vinter, haha! (slå mig inte)

Leave Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *