Fredagsfys och fredagsmys…as usual

Fredagsfys och fredagsmys…as usual

Kom iväg ganska sent från jobbet idag men stack ändå ut på en löprunda. Det finns egentligen inte så mycket att säga om passet. Ett vanligt distanspass på 10 km som varade i drygt 50 minuter. Genom Hågadalen, upp ett varv på elljusspåret och så hem igen. Ibland blir det inte mer spännande än så! Det jag kunde konstatera under passet idag var att ska man springa kvällstid nu får man nog dra på sig tightsen igen. Jag körde på shorts idag men frös faktiskt om benen då det kylnar på snabbt. Jaja. Det var kul så länge det varade!

Igår vilade jag för vi hade fakultetsdag på jobbet. Olika föreläsningar på eftermiddagen som sedan avslutades med middag på kvällen. Överlag en jättebra dag, det är kul att de ordnar sådant! Någon föreläsning var väl så att jag kände att det var män i kostym som pratade till andra män i kostym om hur många miljoner de fått i anslag och hur duktiga de var på att ansöka om det. För oss som inte har så mycket kunskap om det var det rena grekiskan och det jag fick ut av det var att det kan komma att bli mycket pengar i rörelse som bjuder på mycket möjligheter. Jag tror det är bra 😉 Som kemist kunde jag ju såklart önskat lite mer kemi också, men man kan inte alltid få som man vill. Det absolut bästa på hela dagen var Jacke Sjödin och Bo Öberg. Jacke pratade om lycka (kommer återkomma till det en annan gång) och hur vi kan skapa vår egen lycka. Han beskrev detta med otroligt mycket humor och samtidigt som man skrattade så kunde man verkligen förstå budskapet. Härligt! Bo Öberg, en av grundarna av Medivir, pratade om hela resan från att köpa ett projekt från Astra Zeneca för 1 krona till där dom är idag. Jätteintressant och spännande historia. Jag hade velat höra mer!

Leave Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *