Tillbaka på rullisarna

Det var ett tag sedan jag åkte på mina rullskidor nu. Annat har prioriterats och när jag väl känt för det så har vädret varit emot mig så suget försvann. Idag skulle det först enligt SMHI regna hela dagen men det har knappt kommit en droppe så när jag kom hem från jobbet bytte jag om och plockade fram skidorna. Det märks att det är höst nu för temperaturen har sjunkit markant. Idag blev det premiär för långa tights och långärmad t-shirt och det var alldeles perfekt för den här kvällen. Dock hade jag ingen reflexväst på mig vilket hade behövts då det blev mörkt på slutet. Jag har inte riktigt hängt med i svängarna om hur tidigt det blir mörkt nu för tiden men det går verkligen fort! Skärpning på mig där. Jag ogillar ju folk utan reflexer väldigt skarpt och vill verkligen inte vara en sådan vandrande fara själv. Nu är västen i alla fall framhängd!

Det blev en vanlig distansrunda idag med lite fokus på teknik. Att verkligen staka med bålen. Jag har haft grym träningsvärk idag efter gårdagens gym; både i ben, triceps och bål. Detta gjorde att jag snabbare blev trött i armarna och magen idag, men å andra sidan var det bra att det gjorde lite ont för då kunde jag verkligen känna att jag aktiverade rätt muskler 🙂 Det gäller att se det positivt! Nyslipade trugor hade jag också och oj vilken skillnad det blev. Äntligen fäste!

 

”Kanske får vi bara den tid som tilldelats oss på jorden. Därför ser jag det ännu tydligare nu: jobba inte för mycket. Låt inte känslorna stanna i bröstet. Prata. Bråka aldrig om pengar. Våga säga nej. Våga säga ja. Paradiset kan vara en plats på jorden”

– Kristian Gidlund

Leave Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *