Kenzas smycken

Vad tycker ni? Jag tycker vissa är skit snygga, speciellt ormen. Men dock är de inte värda över 500 spänn tycker jag. Det är äkta silver men om man är student så duger faktiskt en sketen likadan ring från h&m som man blir grön av efter en vecka 😉 Dock skulle jag vilja ha ormen för den låg iaf lite över 200 spänn.

Sen är jag arg över Meya igen.. Nu är det någon jäkla sjuksköterska som skyller ifrån sig och och rent av ändrar hur Meyas tillstånd verkade vara när hon kom in och hur mamman handlade. Herregud säger jag bara, hur kan man vara så hjärtlös? Sköterskan vet mycket väl att hon handlade fel eftersom Meyas tillstånd är som det är, så varför skylla ifrån sig och hitta på? Lika bra att erkänna sina fel för det hjälper ju bara. Åh orkar inte. Blir så arg.

Leave Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *