Tortellini med pesto och avokado

Mmm här kommer ett smaskigt recept! Köp tortellini med endera ost eller skinka innuti, koka upp dem och blanda till en härlig ostsås som är gjord på riven ost och vitsås. Sen skär ni upp två mogna avokados och servera med pesto vid sidan om! Mums! Det och thaimat är mina favoriträtter just nu 🙂 Asgott!
Var en sväng till bilskroten idag med Simon som skulle köpa några reservdelar till bilen tror jag. Såg att skroten hade en jättefin insamling till hemlösa katter så jag passade på att skänka pengar. Fick också veta att Olles pappa ska starta upp en thaikiosk så dit lär man ju gå rätt ofta! Gott skulle det också vara enligt de lyckliga provsmakarna som varit där igår…
Nu ska jag starta ytterligare en film för här ligger man hemma med feber och svettas.

Leave Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *